Inspiratiemarkt donderdag 28 september

Laat je inspireren
Donderdag 28-09-23 organiseert Vrijwillig in de Buurt voor het eerst een Inspiratiemarkt in gemeente Tubbergen. Op deze markt presenteren een 20-tal vrijwilligersorganisaties en verenigingen zichzelf om bezoekers te informeren over leuk vrijwilligerswerk en/of hun interessante aanbod aan activiteiten. Deelname en bezoek aan de markt is gratis. Kom gezellig langs tussen 14-16 uur en ontdek op deze markt bij ’t Oale Roadhoes wat je zoal bij jou in de buurt kunt doen.

Eenzaamheid verminderen
Op 28 september start ook de landelijke week tegen eenzaamheid. Eenzaamheid is niet altijd zichtbaar, het gaat vooral om een gevoel. Het doen van leuke activiteiten of zinvol vrijwilligerswerk kan meehelpen om eenzaamheidsgevoelens te verminderen. Iets doen voor een ander levert ook voor jezelf iets op; een goed gevoel, een sociaal netwerk, kennis en ervaring. Immers, Samen maak je het verschil! Dus een bezoek aan de markt is een gezellige informatieve activiteit waar je naar toe kunt in deze actieweek.

Bloemenactie
Dit jaar kun je zelf ook in actie komen om eenzaamheid te helpen verminderen. De bloemenactie van SWTD staat ook met een stand op de markt. Je kunt bij hen een gratis bos bloemen komen ophalen om die te geven aan iemand die in jouw ogen wel wat aandacht of een verassing kan gebruiken.

 

Previous

Next